Op onze website www.kortingscodes.net vind u het grootst mogelijke overzicht van aanbiedingen en kortingscodes welke geldig zijn voor iedereen die een online aankoop doet. Alle kortingscodes en acties zijn voor informatief gebruik en voor elke bezoeker van de website beschikbaar.

De website www.kortingscodes.net wordt geëxploiteerd door Myfind uit Groningen. Elke dag zijn wij bezig om het internet af te speuren naar goede kortingscodes en goede aanbiedingen. Het kan voorkomen dat bepaalde aanbiedingen of kortingscodes niet meer functioneren, hier zijn wij op geen enkele wijze voor aansprakelijk.

Akkoord

Indien u bezoeker bent van de website www.kortingscodes.net gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Wij kunnen desgewenst op ieder moment de disclaimer aanpassen.

Het gebruik van kortingscodes en aanbiedingen 

Alle aanbiedingen en kortingscodes zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter voorkomen dat een bepaalde actie of aanbieding niet meer functioneert.

Auteursrechten
Alle informatie aanbiedingen en kortingscodes op Kortingscodes.net mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gedupliceerd en of worden gekopieerd. Alle logo’s en beeldmerken van winkels zijn eigendom van betreffende merken en winkels.

Hyperlinks en verwijzingen naar derden
Op Kortingscodes.net vindt u links naar andere webwinkels en websites. Op deze websites zijn andere voorwaarden e.d. van toepassing.

Risico
Het gebruik van onze kortingscodes en onze website is geheel op eigen risico. Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijden contact opnemen met de redactie van Kortingscodes.net