Een kortingscode werkt niet, wat moet ik doen?

Het kan natuurlijk gebeuren dat een door jou gebruikte kortingscode niet meer werkt. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken waarom deze niet meer werkt. Check eerst of je voldoet aan de voorwaarden van de betreffende kortingscode. Indien je hieraan voldoet en de code werkt nog steeds niet, kun je dit aan ons doorgeven. Echter kunnen we dit niet direct voor je oplossen en adviseren we je om een andere code van de betreffende webwinkel te proberen.

Hoe werkt een kortingscode?

Voor een uitleg over hoe een kortingscode werkt zie onze uitleg pagina over kortingscodes.

Hoelang is een kortingscode geldig?

De geldigheid van een kortingscode is altijd variërend en geen enkele code is gelijk. Bij elke code die we vermelden op de website staat ook een datum tot wanneer je de kortingscode kunt gebruiken.

Hoeveel verschillende soorten kortingscodes zijn er?

Er zijn veel verschillende kortingscodes voor bijvoorbeeld gratis verzending of een percentage korting, dit verschilt per kortingscode.

Ook gebruiken veel verschillende websites andere benamingen voor kortingscode bijvoorbeeld; actiecode, couponcode of vouchercode.

Mag ik een kortingscode delen met mijn vrienden?

Wij houden van delen en van korting 🙂 Op het moment dat jij een goede korting hebt gevonden mag je deze uiteraard delen met je vrienden op social media. Het gemakkelijkste is om de daarvoor beschikbare buttons te gebruiken.

Wat betekent een ‘winkel volgen’?

Op kortingscodes.net hebben we de optie voor onze bezoekers om een bepaalde webwinkel te volgen. Op het moment dat je een winkel volgt ontvang je direct een e-mail op het moment dat wij nieuwe kortingscodes en acties van de betreffende winkel hebben gevonden. Je mag zoveel winkels volgen als je wilt.

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode is een unieke code waar een bepaalde korting aan verbonden zit. Soms geldt dit voor een bepaald product en soms voor alle producten.